Искам секс със Слави Трифонов! Дори и да знам, че страстта

...
Искам секс със Слави Трифонов! Дори и да знам, че страстта
Коментари Харесай

Плеймейтка: Искам да спя със Слави Трифонов

 Искам секс със Слави Трифонов! Дори и да знам, че пристрастеността ще бъде единствено за една нощ, отново бих се отдала на изкушението. Но не мисля, че ще е единствено за един път. Ще направя по този начин, че да желае още и още. "

Тези интимни мисли показа пред " България Днес " плеймейтката Галина Атанасова. Еротичната моделка неотдавна татуира името на телевизионния водещ до сърцето си и по този начин засвидетелства своята дългогодишна обвързаност към гологлавия шоумен.

Нашарената по цялото тяло с татуси моделка, в чието число влизат също фолкпевците Константин и Борис Дали, гостува на Слави във вечерното му шоу преди време, откакто увековечи името му върху кожата си. Репортерът Боби Борисов снима онлайн жигосването на плеймейтката в студио за татуировки в Кюстендил, а малко по-късно Галина седна на диванчето против обичания си водещ. Паралелно с това мацето се записа на кастинга за " Мис Левски Г ", който Трифонов разгласи преди време.

" Слави е самичък, тъй като е прекомерно специфичен като мен. А нас не ни заслужава никой. Секс сред специфични хора като нас ще бъде тръпка един път и вечно. Нали знаеш лафа за какво върша секс на първа среща - тъй като може да няма втора ", разкри пред вестника Атанасова, която е безапелационна, че Слави ще я пожелае още доста пъти, стига един път да се разсъни до нея.

Плеймейтката чертае проекти първата им среща да бъде сантиментална. " Представям си по какъв начин двамата сме пред камината с чаша вино в ръка, слушайки неговите разкази и прегръщайки ме. А по-късно, каквото виното покаже ", усмихва се издайнически Галина.

Тя е безапелационна, че с най-желания ерген Слави Трифонов виното няма да й подейства по различен метод с изключение на разгорещяващо. А нажежат ли се пристрастеностите в нея, обстановката става взривоопасна.

" Вярвам, че Слави е мъжага освен като визия, поведение и говорене, само че и в леглото след виното ", уверена е Галина, която не счита да има каквито и да било задръжки пред камината и след нея.

За първи път плеймейтката харесва Слави, като е на 12 години. Казва си, че един ден би трябвало да го види и да му гостува на диванчето в шоуто. Сбъдвайки фантазията си, тя вижда един благ и грациозен човек, напълно друг от строгия му облик на екрана.

" Казах, че съм влюбена в него от дете, той не ми има вяра. Както на него не му върви с дамите, по този начин и на мен мъжете ми бягат. Мислех да му предложа да се вземем, на нас може да ни провърви. Ама ме хвана позор ", разкрива още Атанасова.

Плеймейтката е безапелационна, че всеки един мъж е задължен да устоя дамата до себе си. По думите й мъж в леглото постоянно можеш да намериш, само че татко на детето доста мъчно.

" Не имам вяра в любовта към този момент, доста пъти са ми разбивали сърцето. Няма джентълмени в днешно време, които да гледат първо да е добре на дамата. Истински мъже за мен няма. Затова позволих Слави в сърцето си, тъй като няма кой различен ", разкрива още плеймейтката.

Галина е брутално откровена и това от време на време й пречи, споделя самата тя. Има наследник, който през вчерашния ден навърши 14 години и се грижи за него. Не поддържа контакт с бащата на детето, а по думите й той не се интересува от сина си.

" Не го припозна и публично синът ми няма татко. Аз съм самотна майка и татко. Но не се усещам самотна. Възпитавам го, а животът е най-хубавият преподавател и ще го научи ", споделя Галина, която е в неприятни връзки и с татко си.

" Мисля, че си естествен човек със мощно изразена страст. Ощетена си от взаимоотношения с мъжете. Опознах те онлайн и си трансформирам мнението към по-добро ", споделя Трифонов и оставя малка врата за това думите на плеймейтката да станат действителност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР